Advies & Actie

Onderwijsvernieuwing: Advies & Actie

Op organisatieniveau adviseer ik onderwijsinstellingen die vernieuwingen willen doorvoeren.  De 21e eeuwse vaardigheden kun je als de motor achter alle vernieuwingen zien, maar wel voorzien van gedegen inhouden waar leerlingen aangesproken worden op hun cognitieve, emotionele, fysieke en spirituele vermogens. Hoe te implementeren? Door een teamgerichte en persoonlijke aanpak. Verandering zal namelijk van binnenuit moeten komen en niet van bovenaf opgelegd. Eerst de bedding en van daaruit verder.  

Kernwoorden: 

Waarom leer je-  zingeving – verbanden – groei

Samen leren – verbinding – dynamiek -zelfvertrouwen

 

Waar kun je mij dan voor inhuren? 

Je kunt mij inhuren als sparringpartner waar onderwijskundige, organisatorische processen vanuit leerling- perspectief én vanuit docent- perspectief worden doorlopen;
Je kunt mij inhuren voor advies t.a.v. vakoverstijgende curricula;
Je kunt mij inhuren voor advies t.a.v. het implementeren van de 21e eeuwse vaardigheden;
Je kunt mij inhuren voor implementatie trajecten t.a.v. vakoverstijgende curricula en 21e eeuwse vaardigheden.
Je kunt mij inhuren voor workshops over coaching van leerlingen: leerstrategieën, executive functies en motivatie strategieën.

%d bloggers liken dit: